Mara

Het matras Mara heeft 7-zone minipocketvering met 465 veren per m2. Deze is aan beide zijde afgedekt met 3 cm HR-schuim en 3 cm talalay-latex met opencellig schuim. De combinatie van HR-schuim met talalay-latex en opencellig schuim biedt een goede ondersteuning met een goede ventilatie  in het matras. Dit alles wordt nog versterkt door het toepassen van een lucht doorlatende 3D border in de hoes. Het kader van het matras is ook uitgevoerd in opencellig schuim.

Talalay-latex wordt geproduceerd uit uitsluitend de beste natuurlijke grondstoffen.

Het matras is afgewerkt met een Silverline dubbeldoek wat Medicott antihuisstofmijt is behandeld, bovendien is het dubbeldoek voorzien van zilverionen die bacterie- en schimmelvorming en eventuele geurtjes voorkomen. Dit alles leidt tot een rustigere, diepere en daardoor gezondere slaap.

Het dubbeldoek is voorzien van een 4-zijdige ritssluiting, waardoor deze makkelijk afneembaar is om uit te wassen. Het matras heeft een totale hoogte van 20 a 21 cm. Dit matras is te verkrijgen in medium en soft

Bij al onze matrassen zijn afwijkende afmetingen ook mogelijk, zolang dit alles maar technisch verantwoord is. Voor alle gegevens van dit matras raadpleegt u de uitgebreide productinformatie.

Informatie aanvragen

Gerelateerde producten

© Copyright - Meubelfabriek de Linde